Workshop – vægttab med krop og sind

En workshop med NLP terapi, meditation, kost og træningsvejledning hos fysioterapeut og personlig træner Lene Theill og hypnose og NLP terapeut Camilla Hasselbalch

Hvordan opnår du et varigt og sundt vægttab, som passer til netop dig? Du kender det sikkert – Det er svært at komme i gang med den gode livsstil, som du ønsker dig, eller også har du været på det rigtige spor, men er af én eller anden grund vendt tilbage til gamle vaner. Når du vil opnå et varigt vægttab er sund kost og motion vejen frem, men hvis ikke du også bruger din allervigtigste medspiller, nemlig dit sind, ender du hurtigt med at starte forfra.
Nu starter et nyt spændende vægttabsforløb, hvor der vil være fokus på træning og kost, men samtidigt også dit allerstærkeste redskab – psyken.

På denne workshop vil du få mulighed for at spare med andre, nye som ”gamle” kursister, der lige som dig arbejder mod et varigt og balanceret vægttab. Du får mulighed for at kickstarte dit vægttab og prøve nogle af de redskaber som vi arbejder med i vores forløb ” Vægttab med krop og sind”. Har du før deltaget er det endvidere muligheden for at møde tidligere medkursister, evaluere dig selv og mærke hvor langt du er nået, samt hvad dit fremtidige mål skal være. Dagen vil være fuld af inspiration, og øvelser som virker styrkende på både krop og sind.

Du vil få viden om hvordan vores krop og sind arbejder sammen, så du kan opnå den sunde livsstil, som passer til netop dig. Desuden vil der være tid til at stille alle de spørgsmål, som du går og tænker på.

Kom og få et ekstra kærligt skub til enten at begynde eller fortsætte dit sunde vægttab. Tag en ven eller veninde med og gør det sammen.

Praktisk:

Der vil blive serveret en let og sund frokost undervejs.

Medbring: Træningstøj + sko til indendørs og udendørs brug og vandflaske