Åbent hus i samarbejde med Sund i Sind og Lynge Dans d. 4. januar

fotoSøndag d.4. Januar slår Lynge dans og Fit4you dørene op til et åbent hus arrangement. Det sker mellem kl. 11.00-14.00 på adressen Højrisvej 8 i Lynge. Her vil der vil være mulighed for at få en snak med Tina Bagger – Lynge Dans, Lene Theill – Fit4you og Camilla Hasselbalch – Sund i Sind, om træning på et individuelt plan, samt prøve at arbejde på to forskellige maskiner. Den ene er pilates reformer maskinen, og den anden er Power Platen. Udover fokus på træning, vil der også være mulighed for at tale om vægttab. Lene og Camilla, der samarbejder netop om dette, har gode resultater at berette om. Blandt andet med hensyn til hypnose som en del af vægttabs forløbet.

Tina Bagger, som er indehaver af Lynge dans, har mange års erfaring i undervisning af bl.a. pilates og dans. Og netop pilates reformer er det sidste nye tiltag på danseskolen. Der har kørt hold fra september måned, og det har været en stor succes.Pilates reformer maskinen er en unik måde at få trænet alle kroppens muskler på. Man kan variere belastningen ved hjælp af fjedre, og glidesystemet gør det enkelt at arbejde. Man kan bruge maskinen til genoptræning eller blot sportsspecifik træning. Nogle gange bruges modstanden som en udfordring, og andre gange som en støtte. Det gode ved denne træningsform er, at man ikke kan snyde. Og resultaterne kan man både se og mærke efter kort tid.

Hos Fit4you får du genoptræning, personlig træning eller holdtræning ved fysioterapeut og Master i idræt og velfærd Lene Theill.Fokus er på at skabe en velfungerende krop, der kan yde sit optimale uanset om det drejer sig at klare dagens udfordringer, eller bliver Danmarksmester i en sportsgren.

Hos Fit4you benyttes der kun enkle redskaber som elastikker,bolde, foamrollere, kettlebells og ellers egen kropsvægt, med mindre du vælger et forløb på Power Plate. Power Plate er en revolutionerende træningsmaskine, som effektiviserer din træning markant. På blot 30 minutter kan du opnå en full body workout.

Går du med planer om at komme godt fra start i 2015, så læg vejen forbi os. Her vil vi guide dig til den rette motionsform. Kom og prøv til vores åbent hus.

Se mere på Lyngedans.dk, www.fit4you.dk og www.Sundisind.com