Om Fit4you

Fit4you blev etableret i august 2013 af Lene Theill med det formål at give alle, uanset træningsniveau, mulighed for at få en veluddannet personlig træner tilknyttet.

Kunderne spænder bredt, fra professionelle ryttere til kontorfolk, der skal igang med træning og ikke mindst de som adskillelige gange har forsøgt at tabe sig, men er blevet bremset af skader eller svigtende motivation.

Fit4you lægger vægt på at træningen skal tilpasses hverdagen og økonomien hos den enkelte kunde. 

Fit4you tilbyder individuel motivationsafklaring, personlig træning, genotræning og behandling, holdtræning, kostvejledning i forbindelse med træning samt foredrag og workshops efter ønske. Køber du et forløb hos Fit4you er din personlige træner kun en sms væk, hvis du får brug for hjælp.

kopi
Lene Theill

Lene Theill

Lene er uddannet fysioterapeut i 1999 fra Næstved skolen, Master i idræt og velfærd med et utal af kurser og uddannelser.  F.eks. Basketballtræner, DGI’s idrætsleder uddannelse, Funktionel træning og kost v. Paul Chek institute, coaching og personlige ressourcer samt Mastertrainer i PowerPlate.

 

Lenes primære interesse er forebyggende træning og genoptræning af idrætsskader. Stor erfaring indenfor boldsport, ridning og dans. Lenes egen idræts karriere har bestået af divisionsbasketball, volleyball, beachvolley, tennis, ridning, triathlon,  gymnastik, boksning, atletik, cykling, friluftsliv og alle typer af fitness.