Ryttertjek og træning

Vi er alle skæve – mere eller mindre. Det kommer fra fødslen, eller via skader og belastninger, vi pådrager os gennem livet. For at indvirke korrekt på din hest, er det nødvendigt at du er bevidst om dine skævheder og er i stand til at kompensere for dem.

 

Hos Fit4you arbejder vi mod at gøre dig så lige i kroppen, som muligt – og gøre din muskelstyrke og koordination, så ens som muligt, så du indvirker korrekt på hesten og kan tage højde for dens skævheder i din ridning uden af genere den.

 

Lene Theill hos Fit4you har mange års erfaring med heste og ridning og ved hvad der skal til for at kunne præstere på topniveau. Lene træner med flere topryttere indenfor dressur, spring og military hver uge.

“Det handler om bevægelighed, styrke og koordination af hjælperne – og dette i rette omfang og på rette tid.”

Ryttertræning

Ryttertjek

Ryttertjek 1½ times test, hvor jeg først ser dig ride i ca. 25 minutter i alle gangarter og i de øvelser, der specifikt giver dig udfordringer. 

 

Derefter testes du uden hest i forhold til balance, styrke, bevægelighed og koordination. Kan bestilles som individuelt tjek eller som workshop i foreningen eller stalden. 

 

Hør nærmere på mobil 26 85 66 63