Kender du Power Plate??

DSC_0515

 

Power Plate anvender principperne fra vibrationstræning til at stimulere kroppens naturlige reaktion på vibrationer. Maskinen består af en plade, der vibrerer horisontalt og vertikalt. Vibrationerne får kroppens muskler til at trække sig sammen mellem 25 og 50 gange pr. sekund, hvilket er med til at forstærke den samlede præstation.På en Power Plate er det muligt at lave mere end 200 forskellige øvelser inden for kategorierne styrke, stræk, massage og afspænding. Træningsmaskinen er utrolig effektiv, og derfor anbefales det, at man kun træner 3-4 gange a 15 minutter ugentligt. Træningen er blandt andet med til at opbygge muskelstyrke og spændstighed, og resultaterne ses hurtigt.

Her er hvad Maria siger om Power Plate efter første træning..:

  • Maria: “Aaaaaah er nok det ord der dækker bedst Jeg uddyber lige lidt. Jeg døjer i den grad med dårlig ryg og alt for stramme og ømme muskler m.m. Der er mange bevægelser jeg ikke kan gøre uden det strammer og gør ondt. I dag på Powerplaten lavede jeg de enkleste øvelser og alligevel havde jeg det bagefter som om jeg havde trænet igennem i en time – men på den gode måde. Glad, afslappet, varm, let, bevægelig, fyldt med endorfiner og ikke mindst TØRSTIG Programmet sluttede med massage på maskinen, og det var helt utroligt skønt og virksomt. Og så giver den energi – har i dag fået helt utroligt meget fra hånden som jeg har gået og udskudt de sidste to uger fordi jeg ikke har orket – det er ordnet i dag. Og slutteligt, har jeg flere gange samlet ting op fra gulvet uden at tænke over det En Powerplate står øverst på min ønskeseddel og lige efter et klippekort til træning hos Lene, da det nok er mere realistisk PRØV DET!”
  • Maria: “Synes jeg lige vil dele med Jer, at jeg stadig har super positive “følgevirkninger” fra min tur på PP. For mig har det virkelig været træning og massage i en pakke og det holder stadig her på tredje dagen. Jeg er så positiv overrasket og kan faktisk ikke helt tro det. Jeg glæder mig til min næste tur.”